K2Net K2Net - Kulcs a hálózathoz
Bemutatkozás
Szolgáltatások
Referenciák
Fotózás
Kapcsolat
Integrált rendszerek
  magyar   angol   horvát
Bemutatkozás  
 
Cégünk az Internet számos területén tevékenykedik, igyekszünk kihasználni minden lehetőséget, amit a mai fejlett számítógéphálózatok nyújtanak. Ha szeretné fellendíteni üzleti vállalkozását, számíthat ránk partnerként, segítünk kiigazodni az Internet nyújtotta lehetőségekben!


Weblapkészítés

Tárhely-bérlet

Domain szolgáltatás

Tagnyilvántartó

Vendég nyilvántartó

K2AdatTár

Hirlevél küldő

Google alkalmazások

Egyéb...

Fotózás

Panoráma képek

360°-os panoráma képek
Nem boldogul az Excel-es tagnyilvántartásával?
Ismerős probléma, hogy nem tudja szervezete tagjait nyomon követni? Cégünk már megbírkózott komoly szervezetek nyilvántartásával, a Pedagógus Szakszervezet évek óta elégedetten használja Országos nyilvántartó programunkat. A Magyar Kamarákért és Szakszervezetekért Szövetség 150 000 -es folyamatosan bővülő tag és kedvezmény nyilvántartását kezeljük. Ha hasonlóan nagy szervezet nyilvántartásával küszködik, vagy csak szeretné átláthatóbbá tenni kisebb egyesületén belül a tagok kérdését, kérem keressen fel minket, kitaláljuk az Önnek legmegfelelőbb megoldást!
Itt a XXI. század és még nincs fent a Neten?
Sokan, sok mindent írtak már az Interneten való megjelenésről, de egyben egyetértenek, hogy ma már egy sikeres vállalkozásnak elengedhetetlen, hogy a világhálón is megjelenjen! Ebben tudunk segíteni Önnek! Segítünk megtervezni, felépíteni a tevékenységi körének legmegfelelőbb weblapot! Melyet úgy alakítunk ki, hogy a Google által a lehető legjobb találati helyre kerüljön!
Idegenforgalommal foglalkozik, és még nincs Internetes szobafoglaló rendszere?

Cégünk az Orfűtours Kft.-vel közösen kifejlesztett egy elektronikus Szobafoglaló és Információs Rendszert (SZIR), mellyel jól kezelhetővé teheti a szálláshely-vendég nyilvántartását. A SZIR segítségével Internetes szobafoglalási lehetőséget biztosíthat leendő vendégeinek, melynek köszönhetően akár 20%-al is növekedhet szobái kihasználtsága! Ha érdeklik az Internetben rejtőző lehetőségek, kérem keressen fel minket!

 
 
K2Net
© 2022. K2Net Bt. | dani @k2net.hu | +36 30 273 0102 |
skype: My status k2net.hu