K2Net K2Net - Kulcs a hálózathoz
Bemutatkozás
Szolgáltatások
Referenciák
Fotózás
Kapcsolat
Integrált rendszerek
  magyar   angol   horvát
Google alkalmazások  
 
A Google a világ legnagyobb internetes cége, ez tény! Rengeteg hasznos, testreszabható alkalmazást fejleszt, amiket javarészt ingyen lehet használni. Véleményünk szerint szinte bűn nem élni a lehetőséggekkel, hogy ilyen remek dolgokat ne használjunk! Ma a kereső optimalizálás illetve az internetes marketing világában alap eszközöknek számítanak a Google nyújtotta szolgáltatások. Bár ingyenesen lehet használni őket, azért a testreszabásukhoz szakértelem kell, hogy a lehető legjobb eredményt érjük el.
Google Maps
Világtérkép, akár utca szintre bontva. Nem csak látványos Földünket a világűrből készített műholdfelvételeken nézegetni, de az utcaszintű térképnek köszönhetően nagyon hasznos is lehet weboldalunkba építve! Nagyon kedveljük a Google-nak ezt a térkép szolgáltatását, számos általunk készített weboldalon alkalmaztuk sikerrel, sok saját fejlesztésű külön programot is írtunk.
Google Analytics
Szeretné tudni, hányan, honnan nézegetik weboldalát? Ezekre az egyszerű kérdésekre és még számos más kérdésre ad választ a Google Analytics. Talán a legprofibb statisztikai program, könnyen az oldalba építhető és mindent rögzít a látogatókról. Egy reklámkampány lebonyolításánál muszáj mérni az eredményt, és ehhez tökéletes eszköz a Google Analytics. Célok létrehozásával nyomon követhetjük, hogy az általunk eltervezett lépéseken keresztül miként haladnak végig a felhasználók. Láthatjuk hol hagyák el az oldalt, az adott oldalon mennyit időztek, melyik az oldalunk leglátogatottabb, illetve legkevésbé látogatott részei. Ezen adatok tudatában könnyebben tudjuk tökéletesíteni weblapunkat.
Google AdWords
Ha a Google-ban keres egy adott kifejezésre, akkor a találati lista mellett jobboldalon megjelenhetnek hirdetések. Ezek a Google AdWords fizetett hirdetései. Viszonylag olcsó itt reklámozni, de annál hatékonyabb! A kereső marketing legfontosabb eleme, amivel mérhető, látványos eredményeket lehet elérni viszonylag rövid idő alatt! Kattintás alapúan fizetünk, tehát csak annyit, amennyit ténylegesen rá is kattintottak hirdetésünkre.
Google Webmaster tools - Sitemap
Google webmestereknek fenttartott felülelte. Az oldal és a Google kapcsolatát lehet itt menedzselni. Egyik legfontosabb funkciója, hogy küldhetünk oldaltérképet, melyben közölhetjük a Google-val, hogy milyen aloldalak, képek találhatók. Ezek mikor voltak utoljára módosítva, illetve még egy hiearchiát is meghatározhatunk. Súlyozhatjuk, hogy szerintünk melyek weboldalunk fontosabb oldalai.
(Példa: www.k2net.hu oldaltérképe)
 
 
K2Net
© 2022. K2Net Bt. | dani @k2net.hu | +36 30 273 0102 |
skype: My status k2net.hu