K2Net K2Net - Kulcs a hálózathoz
Bemutatkozás
Szolgáltatások
Referenciák
Fotózás
Kapcsolat
Integrált rendszerek
  magyar   angol   horvát
K2AdatTár  
 

A digitális forradalom lassan eléri az ország összes települését, ezt felismerve alkotta meg az Országgyűlés a 2005. évi XC. törvényt az elektronikus információszabadságról. E törvény alapján, 2008. július 1-től a helyi önkormányzatoknak is internetes adat-közzétételi kötelezettségük van, mellyel polgáraik gyorsabb és szélesebb körű tájékoztatását teremtik meg.

Az említett törvény melléklete alapján a helyi önkormányzatoknak 33 féle adatcsoportot kell közzétenniük az interneten bárki számára elérhetően, például a képviselőtestület nyilvános ülésére benyújtott előterjesztéseket. A teljes lista a törvény mellékletében található.

E követelménynek csak egy egyszerűen kezelhető, on-line adatkezelő rendszerrel lehet hatékonyan megfelelni. Ezért cégünk - a Sellye Város honlapján már működő rendszer továbbfejlesztésével - megalkotta a K2AdatTár-at.

A K2AdatTár-ral gyorsan és költséghatékonyan tudnak a helyi önkormányzatok megfelelni a törvényi kötelezettségnek. A rendszer felépítése követi a törvényi követelményeket, de a lehető legegyszerűbbre terveztük. Így nem szükséges hosszas bevezetési, tanulási időszak, azonnal használható.

Tekintse meg demo rendszerünket: Tovább >>

A szűkös határidőre való tekintettel kétféle fix csomagot kínálunk, hogy ezzel is elősegítsük a gyors döntést:

1. K2AdatTár meglévő weblaphoz: Meglévő weblapjukba integráljuk - "Közérdekű adatok" link alá - az adatkezelő és megjelenítő rendszert. Ár: 90 000 Ft. Üzemeltetés, karbantartás: 3 000 Ft/hó
Határidő: a megrendeléstől számított 2 hét.

2. K2AdatTár + új weblap egy oldal bemutatkozással: 150 000 Ft.
Az ár tartalmazza a domain bejegyzés költségét is.
Tárhely, üzemeltetés, karbantartás: 5 000 Ft/hó
Határidő: a megrendeléstől számított 3 hét.

A csomagok a törvényben leírt adatcsoportokat tartalmazzák. A fentiektől eltérő egyedi igények esetén is szívesen állunk rendelkezésére, kérje ajánlatunkat!


 
 
K2Net
© 2022. K2Net Bt. | dani @k2net.hu | +36 30 273 0102 |
skype: My status k2net.hu