K2Net K2Net - Kulcs a hálózathoz
Bemutatkozás
Szolgáltatások
Referenciák
Fotózás
Kapcsolat
Integrált rendszerek
  magyar   angol   horvát
Tagnyilvántartó  
 

Legyen szó kisebb egyesületről vagy több ezer taggal rendelkező szakszervezetről, korrekt tagnyilvántartás nélkül nehezen működhet eredményesen. Az Internet nyújtotta lehetőségek lehetővé teszik, hogy egyszerűen, akár több helyről kérdezze le, módosítsa szervezete adatait.
Cégünk több tagnyilvántartási rendszert fejlesztett már, így nagy tapasztalatra tettünk szert az efféle adatkezelésben. Ha Ön is tagnyilvántartással foglalkozik és szeretné átláthatóbbá, egyszerűbbé tenni az adatok kezelését számíthat tapasztalatunkra!

 
Referenciáink:
Magyar Kamarákért és Szakszervezetekért Szövetség
Körülbelüli taglétszám: 150 000 fő

A Magyar Kamarákért és Szakszervetekért Szövetség egy kedvezményrendszert biztosít az országban élő kamarai, illetve szakszervezeti tagsággal rendelkezők részére. Minden tagnak biztosít egy kártyát, mellyel az ország számos elfogadóhelyén vehet igénybe kedvezményeket.
Bonyolult, többszintu partneri viszonyok, tagok különböző csoportosítása, számos elfogadóhely, kártyagyártási folyamatirányítás és még számos tagnyilvántartási probléma volt, mellyel meg kellett birkóznunk munkánk során. A MAKASZ üzletpolitikája megköveteli a rugalmasságot és a könnyen formálhatóságot, ezért egy olyan tagnyilvántartó rendszert kellett kidolgoznunk, amellyel könnyen nyomon követhetők a piaci igények. A mostani tagnyilvnátartó rendszer már a harmadik verzió, mely közel 150 000 tag, 400 partner és vagy 1000 elfogadóhely nyilvántartását végzi.

MAKASZ weboldal >>
Kis- és Középvállakozói Piac
Körülbelüli taglétszám: 10 000 cég

A KKV Piac Magyarország legnagyobb, a kis- és középvállalkozások önszervezodésén alapuló kereskedelmi rendszere, mely egyedülálló módon teremti meg, a KKV-k számára kedvező piaci környezetet. A KKV Piac egy olyan kereskedelmi rendszer, mely a kis- és középvállalkozások és a civil szféra együttműködésében rejlő, kölcsönösen előnyös lehetőségeket aknázza ki. Tagnyilvántartásukat szintén a K2Net tagnyilvántartó rendszer valósítja meg.

KKV Piac weboldal >>
Pedagógus Szakszervezet (PSZ)
Körülbelüli taglétszám: 70 000 fő
Az országban élő pedagógus szakszervezti tagok nyilvántartását oldottuk meg egy komplex rendszer kiépítésével. Területileg szétszórt pedagógusokat nehéz központilag nyilvántartani, ezért az országot 34 alapszervezetre osztottuk. (Egy alapszervezet általában megyét vagy megyejogú várost jelent.) Majd minden alapszervezetnek biztosítottunk egy Internetes felületet, ahol a saját tagjait tudja nyilvántartani. Így a helyi szinten végzett változtatások rögtön bekerülnek a központi tagnyilvántartásba. Az így kiépített tagnyilvántartó nagy előnye, hogy a tagok mindennapi adatainak kezelése nem a központ feladata, hanem területi szinten van megoldva.
PSZ weboldal >>
   
Magyar Köztisztviselők és Közalkalmazottak Szakszervezete (MKKSZ)
Körülbelüli taglétszám: 25 000 fő

A Magyar Köztisztviselők és Közalkalmazottak Szakszervezete is a mi tagnyilvántartó rendszerünket használja, hogy országos tagságát nyilvántartsa. A K2Net tagnyilvántartó segítségével egy komplett naprakész tagnyilvántartás alakult ki mára.

MKKSZ weboldal >>
   
Független Rendőr Szakszervezet (FRSZ)
Körülbelüli taglétszám: fő

A Független Rendőr Szakszervezet ország egyik legnagyobb rendőr szakszervezete. Náluk a tagnyilvántartás nélkülözhetetlen kellké a K2Net tagnyilvántartó, melnyek specialitásai:
- Excel export/import
- Hóvégi fizetési jegyzék <-> tagnyilvántartó összefésülő rendszer

FRSZ weboldal >>
   
Szociális Területen Dolgozók Szakszervezete (SZTDSZ)
Körülbelüli taglétszám: 4 000 fő

Magyar Szakszervezetek Országos Szövetsége (MSZOSZ) alapszervezete. Az SZTDSZ céljai: A szociális területen dolgozók társadalmi elismerésének emelése, anyagi és erkölcsi érdekeik érvényre juttatása, munkakörülményeinek javítása, szakmai fejlődésük segítése.
Tagságukat szintén a K2Net tagnyilvántartóval kezelik.

SZTDSZ weboldal >>
 
GDL-Centrum weboldal >>

 
 
K2Net
© 2022. K2Net Bt. | dani @k2net.hu | +36 30 273 0102 |
skype: My status k2net.hu