K2Net K2Net - Kulcs a hálózathoz
Bemutatkozás
Szolgáltatások
Referenciák
Fotózás
Kapcsolat
Integrált rendszerek
  magyar   angol   horvát
Vendég nyilvántartó  
 

Szobafoglaló és Információs Rendszerünket (SZIR) az Orfűtours Kft.-vel közösen fejlesztettük ki, mely a vendéglátásban eloforduló informatikai problémákra megoldást kínál. Ha a SZIR-rel rögzíti vendégeit, akkor web oldalát könnyedén bovíthetjük egy ajánlatkérési vagy szobafoglalási felülettel, melynek köszönhetően növekedhet szobái kihasználtsága. A rendszer segítségével átláthatóbbá teheti vendégnyilvántartását, rendszeres hírlevelet küldhet visszatérő vendégeinek.


A Szobafoglaló Rendszer előnyei
1. Központilag tárolt egységes adatok. Nem fordulhat elő átfedés.
2. Weblapján informálódhat a vendég szabad szobák után, így nem terheli Önt információ kéréssel.
3. A webes keresőnek köszönhetően akár 20%-al is növekedhet szobái kihasználtsága.
4. Adatai maximális biztonságban vannak a rendszeres, több helyre történő mentéseknek köszönhetően.

 

Próbálja ki rendszerünket az alábbi linken: Teszt oldal >>

A SZIR-t kétféle képp veheti igénybe:

  1. Csak szobák és vendégek nyilvántartásra használja
    Ekkor egy jelszóval védett, csak Ön álltal elérhető felületet kap, ahol nyilvántarthatja szobái kihasználtságát és a vendégekkel kapcsolatos minden adatát.
  2. Weboldalán kereshetővé teszi a foglalási adatbázist
    A jelszóval védett felület mellé elkészítünk Önnek egy nyilvános felületet is. Így a weblapjára látogató vendégek információt kapnak arról, hogy van-e szabad szobája egy adott időszakban.

Amennyiben a második megoldást választja, úgy weblapját bővítjük egy ajánlatkérési vagy szobafoglalási felülettel. Ez természetesen testreszabott megoldást igényel, ezért további információért, kérem keressen fel minket!

 
Áraink:
SZIR telepítése: * 80 000 - 300 000 Ft / alkalom
SZIR bérleti díj: 10 000 Ft / hónap
* Attól függően, hogy weblapján szeretné-e kereshetővé tenni az adatbázist, illetve ott milyen formában kívánja a megjeleníteni a kereső modult. Bővebb információért, kérem keressen fel minket!
 
Referenciák:
Orfűtours Kft. : Kiadó apartmanok, szállás Orfűn >>
Kock Valéria Vendégszobák : Kiadó szobák, szállás Pécs városában >>
Hotel Aranyhajó : Hotel Aranyhajó Fogadó >>
Harkányi Apartmanok : Kiadó szobák, apartmanok Harkányban >>
Crown Tours Kft. : Csak nyilvántartásra használják, nincs nyilvános oldaluk.
Kecsege Vendégházak : Csak nyilvántartásra használják, nincs nyilvános oldaluk.
 
Orfutours Kft. ajánlólevele :

Mielőtt az elektronikus vendég-nyilvántartási rendszert, a SZIR-t használni kezdtük volna, mi is papír alapon dolgoztunk. Azonban ez a rendszer már számos problémával küzdött. Teltházas időszakokban munkatársaink feleslegesen töltöttek el rengeteg idot azzal, hogy megkeresésekre válaszoltak. Ez természetesen vendégeinknek is felesleges idő és pénzkidobás volt. Sokszor okozott problémát az is, hogy a kiadó helyekre a központban és a panziókban is felvettek rendelést, ami szintén negatívan befolyásolta Vendégeink elégedettségét.

Ezen problémák után, -internetes megjelenésünk átdolgozása közben- jutottunk arra az elhatározásra, hogy a K2Net-tel közösen, egy pilot projekt keretein belül, kifejlesztjük a SZIR-t. A majdnem 2 hónapos fejlesztési folyamat alatt úgy gondolom sikerült minden olyan gyermekbetegséget és biztonsági problémát kiküszöbölni, ami ahhoz szükséges, hogy a rendszer gyorsan, megbízhatóan és könnyen kezelhetően működjön. A fejlesztési időszak végére sikerült egy olyan megoldást létrehozni, ami sok turisztikai vállalkozásnak könnyítheti meg az életét és profit formájában gyorsan visszahozhatja a kezdeti befektetést.

A rendszer alkalmazása óta áttekinthetőbbé és ésszerűbbé vált a foglalások menete, munkatársaink leterheltsége csökkent és ezáltal az ő eroforrásaikat más hasznos dolgokra fordíthatjuk. Vendégeink könnyen és gyorsan kérdezhetik le szabad kapacitásainkat és ezáltal ők is időt és energiát spórolnak meg, és sokkal elégedettebben nyilatkoztak rólunk. A rendszernek köszönhetően, egyértelműen mérhető a forgalom alakulása, könnyen lehet a bevételeket kalkulálni és a korábban kevéssé ismert vendégkör adatai is egyre inkább kirajzolódnak számos ismérv alapján. Azzal, hogy mi a SZIR-rel dolgozunk a szezonban a forgalmunk átlagosan 10%-kal, szezonon kívül mintegy 20% -kal növekedett!

Nem szabad megfeledkeznünk arról sem, hogy az Internetezés egyre inkább teret hódít szerte a világon és Magyarországon is, így aki nem fejleszt ezen a területen, az kezdetben nem jut versenyelőnyhöz, de később minden bizonnyal versenyhátrányba is kerül. Ezért is nagyon fontos, hogy a SZIR-hez hasonló fejlesztéseket időben kiépítsük.

Ebben a munkában pedig tapasztalataink alapján, mind a K2Net-et, mind a SZIR-t nyugodt szívvel ajánlom és úgy gondolom, hogy Önnek is hasznára fog válni ez a termék.

Kívánom Önnek is, hogy legalább olyan sikereket érjen el a rendszer használatával, mint mi!
Üdvözlettel:

Fodor Péter
Turisztikai konzulens
Orfűtours Kft.


 
 
K2Net
© 2022. K2Net Bt. | dani @k2net.hu | +36 30 273 0102 |
skype: My status k2net.hu